HEM

VÄLKOMMEN

Sandra Redlaff är aktuell i en av huvudkarraktärerna i succe serien ”Innan vi dör” säsong 1 och 2, som är en samproduktion mellan SVT, B-REEL, C MORE och tyska ZDF. Premiär på säsong 2 i oktober 2019. Sandra är också aktuell i rollen som ”Revisorn” i sommarens musik komedi ”Det Våras för Revisorn” av Nicolaj Gogol på Spelplats Vinbäcken. Föreställningen spelas mellan 29 juni- 28 juli och för regin står ”Bengt Larson Heppling”.

Tidigare har vi sett Sandra i science fiction-filmen ”Bieffekterna” i regi av Andreas Climent och André Hedetoft, i rollen som Polly i Alexander Öbergs iscensättning av Bertolt Brechts ”Tolvskillingsoperan” på Malmö Stadsteater och sommar komedier som ”Pastor Qvist” på Marsvinsholms Teater och ”Jeppe på Berget” på Spelplats Vinbäcken.

Vi har också sett henne i SVT-serien ”Den fjärde mannen” i regi av Kristian Petri, engelska versionen av ”Wallander” i regi av Benjamin Caron, samt i den kritikerrosade ”Den svenska apans 100 röda drömmar” av Joakim Pirinen i regi av Nils Poletti på Scenkonstbiennalen i Malmö samt på Turteatern i Kärrtorp.

Sandra har tidigare spelat på Stockholms Stadsteater i ”Stulna juveler” av Kristina Lugn i regi av Åsa Kalmér och i ”Blodsbröder” av Willy Russel i regi av Alexander Öberg på samma teater. Hon har också medverkat i August Lindmarks iscensättning av Rasmus Lindbergs ”Det finns inga fattiga barn” och i Emma Broströms ”Bless” i regi av Marie Parker Shaw på Månteatern i Lund, på Bryggeriteatern i Malmö Bertolt Brechts ”Kommunens dagar” i regi av Richard Turpin, i Karin Isakssons ”Burning Woman” i regi av Linda Ritzén, William Shakespeares ”Richard III” i regi av Birgitta Vallgårda och i musikalerna ”Cats”, ”Oliver Twist” och ”I hetaste laget” på Kristianstads teater i regi av Ola Hörling.

Sandra har medverkat i flera kort/novellfilmer, som t ex ”Nej tack”, ”Att handskas”, ”Konsten att köra i 110”, ”Bröllopet” och ”Filmen om Estrid”.

På hemsidan finns ytterligare info så som nyheter, CV, klipp, showreel, röstprov och kontaktuppgifter.

Är det något ni undar över tveka inte att kontakta Sandra
info@sandraredlaff.se