HEM

VÄLKOMMEN

Sandra Redlaff är aktuell i en av huvudrollerna i succeserien ”Innan vi dör” säsong 1 och 2, som är en samproduktion mellan SVT, B-REEL och tyska ZDF. Premiär säsong 2 på SVT i höst. Sandra är också att aktuell i sommarmusikkomedin ”Det Våras för Revisorn” på Spelplats Vinbäcken i sommar.

Tidigare har vi sett Sandra i science fiction-filmen ”Bieffekterna” i regi av Andreas Climent och André Hedetoft, i sommar komedin ”Pastor Qvist” på Marsvinsholms Slott och i rollen som Polly i Bertolt Brechts ”Tolvskillingsoperan” på Malmö Stadsteater.

2015 såg vi Sandra i rollen som Polly i Alexander Öbergs iscensättning av Bertolt Brechts ”Tolvskillingsoperan” på Malmö Stadsteater. Vi såg henne också i den engelska versionen av ”Wallander” i regi av Benjamin Caron, SVT-serien ”Den fjärde mannen” i regi av Kristian Petri samt i den kritikerrosade ”Den svenska apans 100 röda drömmar” av Joakim Pirinen i regi av Nils Poletti på Scenkonstbiennalen i Malmö samt på Turteatern i Kärrtorp.

Under 2015 har vi även sett henne i August Lindmarks iscensättning av Rasmus Lindbergs ”Det finns inga fattiga barn” och i Emma Broströms ”Bless” i regi av Marie Parker Shaw på Månteatern i Lund.

Sandra har tidigare spelat på Stockholms Stadsteater i ”Stulna juveler” av Kristina Lugn i regi av Åsa Kalmér och i ”Blodsbröder” av Willy Russel i regi av Alexander Öberg på samma teater. Hon har också medverkat på Bryggeriteatern i Malmö i Karin Isakssons ”Burning Woman” i regi av Linda Ritzén, Bertolt Brechts ”Kommunens dagar” i regi av Richard Turpin, William Shakespeares ”Richard III” i regi av Birgitta Vallgårda och i musikalerna ”Cats”, ”Oliver Twist” och ”I hetaste laget” på Kristianstads Stadsteater i regi av Ola Hörling.
Sandra har medverkat i flera kort/novellfilmer, som t ex ”Nej tack”, ”Att handskas”, ”Konsten att köra i 110”, ”Bröllopet” och ”Filmen om Estrid”.

Sandra är uppväxt i Kristianstad och utbildad vid Skara Skolscen samt Teaterhögskolan i Malmö där hon tog examen 2014. Hon har alltid haft en stark dragning till scenkonsten och har inte bara ägat sig åt film, teater, musik, dans utan även åt andra konstformer. Sandra har även varit med om att starta de fria grupperna ”Livsartisterna” och ”Teater Buzka” i Kristianstad.

På hemsidan finns ytterligare info så som nyheter, CV, klipp, showreel, röstprov och kontaktuppgifter.

Är det något ni undar över tveka inte att kontakta Sandra
info@sandraredlaff.se