HEM

VÄLKOMMEN

Sandra Redlaff är aktuell i en av huvudkarraktärerna i thrillersuccén ”Innan vi dör” säsong 1 och 2, som är en samproduktion mellan SVT, B-REEL, C MORE och tyska ZDF. Första avsnittet av säsong 2 visas den 13 oktober kl 21.00 på SVT. Sandra är också aktuell på Helsingborg Stadsteater i föreställningen ”Egenmäktigt Förfarande”som spelas t.o.m 9 nov.

Senast vi såg Sandra var i titelrollen i musikkomedin ”Det Våras för Revisorn”, en tolkning av Nicolaj Gogols ”Revisorn”, på Spelplats Vinbäcken.
Tidigare har vi sett Sandra i science fiction-filmen ”Bieffekterna” i regi av Andreas Climent och André Hedetoft, i rollen som Polly i Alexander Öbergs iscensättning av Bertolt Brechts ”Tolvskillingsoperan” på Malmö Stadsteater och komedier som ”Pastor Qvist” på Marsvinsholms Teater och ”Jeppe på Berget” på Spelplats Vinbäcken.

Vi har också sett henne i SVT-serien ”Den fjärde mannen” i regi av Kristian Petri, engelska versionen av ”Wallander” i regi av Benjamin Caron, samt i den kritikerrosade ”Den svenska apans 100 röda drömmar” av Joakim Pirinen i regi av Nils Poletti på Scenkonstbiennalen i Malmö samt på Turteatern i Kärrtorp.

Sandra har tidigare även spelat på Stockholms Stadsteater i ”Stulna juveler” av Kristina Lugn i regi av Åsa Kalmér och i ”Blodsbröder” av Willy Russel i regi av Alexander Öberg på samma teater. Hon har också medverkat i August Lindmarks iscensättning av Rasmus Lindbergs ”Det finns inga fattiga barn” och i Emma Broströms ”Bless” i regi av Marie Parker Shaw på Månteatern i Lund, på Bryggeriteatern i Malmö Bertolt Brechts ”Kommunens dagar” i regi av Richard Turpin, i Karin Isakssons ”Burning Woman” i regi av Linda Ritzén, William Shakespeares ”Richard III” i regi av Birgitta Vallgårda och i musikalerna ”Cats”, ”Oliver Twist” och ”I hetaste laget” på Kristianstads teater i regi av Ola Hörling.

På hemsidan finns ytterligare information så som nyheter, CV, klipp, showreel, röstprov och kontaktuppgifter.

Är det något ni undrar över tveka inte att kontakta Sandra
info@sandraredlaff.se