HEM

VÄLKOMMEN

Sandra Redlaff är skådespelare och sångerska, utbildad vid Malmö Teaterhögskola samt Skara Skolscen.

Sandra syns just nu i en av huvudrollerna i dramathriller succén Innan vi dör s.1 och 2. Serien har visats på SVT och ViaPlay i Sverige, större delen av Europa och har nu även nått ut i USA. LÄS ARTIKEL, USA 19/8. 

Hösten 2020 och våren 2021 är Redlaff också aktuell i kommande Beck41 i regi av Lisa Ohlin, Heder s.2 i regi av Olof Spaak, HBOs dokumentär Knutby i regi av Henrik Georgsson och långfilmen I skuggan av en mild drog i regi av Mikael Palm.

Redlaff medverkade nyligen också i Lena Anderssons komediföreställning Egenmäktigt Förfarande på Helsingborgs Stadsteater i regi av Simon Moqi Trolin. Föreställningen filmades av SVT. SE KLIPP ur uppsättningen: Egenmäktigt Förfarande

På scen har vi tidigare sett Sandra i ett flertal uppmärksammade roller som Polly i Alexander Öbergs iscensättning av Bertolt Brechts Tolvskillingsoperan på Malmö Stadsteater, titelrollen i Nikolaj Gogols musikaliska komedi Revisorn i regi av Bengt Larsson på Spelplats Vinbäcken, musikalerna Cats, Oliver Twist och I hetaste laget på Kristianstads Teater i regi av Ola Hörling.

Hon har också spelat på Stockholms Stadsteater i Stulna juveler av Kristina Lugn i regi av Åsa Kalmér och i Blodsbröder av Willy Russel i regi av Alexander Öberg på samma teater, där hon även var understudy för Jennifer Brown.

Hon har gjort titelrollen i Emma Broströms Bless i regi av Marie Parker Shaw, medverkat i den kritikerrosade Den svenska apans 100 röda drömmar i regi av Nils Poletti på Scenkonstbiennalen i Malmö samt på Turteatern i Kärrtorp, August Lindmarks iscensättning av Rasmus Lindbergs Det finns inga fattiga barn och i Bertolt Brechts musikaliska iscensättning av Kommunens dagar i regi av Richard Turpin. Medverkat i Karin Isakssons Burning Woman i regi av Linda Ritzén, William Shakespeares Richard III i regi av Birgitta Vallgårda och musik komedierna Pastor Qvist i regi av Claes Åström och Jeppe på Berget i regi av Bengt Larsson.

TV och film har vi sett Redlaff i SVT-serien Den fjärde mannen i regi av Kristian Petri, engelska versionen av Wallander i regi av Benjamin Caron, i huvudrollen som Tennskaparen Estrid i filmen om Estrid Ericson i regi av Johan Fågelström och John Thornblad och i en av huvudrollerna i SiFi-långfilmen Bieffekterna, regi Andreas Climent och André Hedetoft. Vi såg henne också i långfilmerna Den enda vägen i regi av Manuel Concha och i Nikeisha Anderssons långfilmsdebut Paraknas.
Se mer av vad Sandra ha gjort i hennes fullständiga CV

På hemsidan finns ytterligare information så som nyheter, bilder, klipp, showreel och kontaktuppgifter. Är det något ni undrar över tveka inte att kontakta oss.

info@sandraredlaff.se