Nu tar karriären fart för Sandra

Nu tar karriären fart för Sandra
14 januari, 2017 Sandra Redlaff

– När jag började läsa manuset så kände jag direkt att ”shit vad bra det är”, berättar Sandra Redlaff om SVT:s nya thrillersatsning ”Innan vi dör”.

Skådespelaren från Olofström spelar rollen Blanca, som blir allt mer framträdande ju längre serien går.

Det här känns som en rätt stor roll, sa Sandra Redlaff till sin agent när hon hade fått manuset till ”Innan vi dör”.

– Han sa att ”ja, det är det” och så skrattade vi lite. Det kändes helt fantastiskt att få rollen såklart. Men jag känner till att folk som även haft rätt stora roller blivit nedklippta, utbytta till och med borttagna. Allt är möjligt, så jag har försökt att hålla mig kolugn hela tiden, berättar hon.

Läs hela artikeln i Blekinge Läns Tidning

Nu tar karriären fart för Sandra
Sandra Redlaff

– När jag började läsa manuset så kände jag direkt att ”shit vad bra det är”, berättar Sandra Redlaff om SVT:s nya thrillersatsning ”Innan vi dör”.

Skådespelaren från Olofström spelar rollen Blanca, som blir allt mer framträdande ju längre serien går.

Det här känns som en rätt stor roll, sa Sandra Redlaff till sin agent när hon hade fått manuset till ”Innan vi dör”.

– Han sa att ”ja, det är det” och så skrattade vi lite. Det kändes helt fantastiskt att få rollen såklart. Men jag känner till att folk som även haft rätt stora roller blivit nedklippta, utbytta till och med borttagna. Allt är möjligt, så jag har försökt att hålla mig kolugn hela tiden, berättar hon.

Läs hela artikeln i Blekinge Läns Tidning